تجلیل از مادران دارای فرزند معلول
تجلیل از مادران دارای فرزند معلول شهرستان دامغان توسط اداره بهزیستی این شهرستان و با مشارکت شرکت دانش بنیان فنرلول ایران و موسسه خیریه نیکوکاران والا
در راستای ایجاد هویت و نشاط اجتماعی، مراسم تجلیل از مادران دارای فرزند معلول شهرستان دامغان توسط اداره بهزیستی این شهرستان و با مشارکت شرکت دانشبنیان فنرلول ایران و موسسه خیریه نیکوکاران والا برگزار صد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط.عمومی شرکت دانشبنیان فنرلول ایران، این مراسم با حضور معصومه میراج معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان، محیالدین تقوی عضو شورای شهر دامغان، جواد علینژاد مدیرعامل شرکت فنرلول ایران و جععی از توانیابان بهریستی و خانوادههایشان برگزار شد.
طی این مراسم ۵ نفر از مادرانی که فرزندان معلول خود را نگهداری میکنند و همچنین ۱۳ نفر از توانیابان بهزیستی که در شرکت فنرلول اشتغال به کار دارند، مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفتند.
شرکت دانشبنیان فنرلول ایران با هدف
ایجاد هویت اجتماعی، اشتغالزایی و ارتقای سطح زندگی در توانیابان، تعداد ۱۳ نفر از افراد دارای معلولیت را به استخدام درآورده است و آموزش و به زیستی مستمر آنان را در دستور کار خود قرار داده است.
این شرکت با مشارکت موسسه خیریه نیکوکاران والا، خط تولید ویژه افراد دارای معلولیت را نیز بزودی در شهرستان دامغان، راهاندازی خواهد کرد.
